Nieuwsbericht: In memoriam Wim van Dijk

In memoriam Wim van Dijk

Op zaterdag ochtend 2 juni bereikte ons het droevige bericht, dat ons erelid Wim van Dijk, na een ziekbed, op 72 jarige leeftijd is overleden.

Sinds 11 januari 1994 was hij een zeer actief lid binnen onze vereniging. Hij was vaak aanwezig als EHBO-er in Zevenaar. Ook in de binnenstad bij Muziekstad Zevenaar zat hij vaak op zijn post. Had hij geen dienst, dan kwam hij altijd even langs om te kijken of het wel goed ging. Hij vond het gewoon veel te gezellig.

Onze vrijwilligers hebben fijne herinneringen aan Wim. Zat je met hem op een evenement dat vertelde hij vaak over zijn tijd in Bennekom.
Ook had hij een hele fijne vakantie in Brazilië, kon hij veel over vertellen. Een van de vrijwilligers heeft voor het eerst een dienst met Wim gedraaid in de stad. Vraagt ze aan hem: wat als er bij Blokker iemand neervalt? Zegt Wim, niks, we zijn alleen ingehuurd voor het plein…..
Een ander voorval: Komt een dame naar de EHBO post. Er was een insect in haar BH gevallen… Zegt Wim, kijk jij maar even, daar ben ik te oud voor….

Zo hebben we allemaal onze eigen herinneringen aan Wim. Wim kon je ook altijd bellen, ook al was het op het laatste moment, geen probleem.
Wim kwam gewoon. Wim was een echte EHBO man, we zullen hem ontzettend missen.

Wij wensen zijn familie heel veel sterkte om dit verlies een plekje in hun leven te geven.

Bestuur en vrijwilligers EHBO afdeling Zevenaar